Otthoni autótöltőt keresel? Ezt mindenképp olvasd el

2024. febr. 26.

Ha elektromos autó tulajdonos vagy az egyik legkényelmesebb megoldás, ha otthon is tudod tölteni a járművedet. Ráadásul az otthoni töltés az egyik legolcsóbb lehetőség. Viszont annak ellenére, hogy gyors és egyszerű megoldás, a kevésbé minőségi gyártók termékei hosszú távon magas költségeket okozhatnak a felhasználóknak.

Mi történhet egy rossz választás esetén? 

Előfordulhat, hogy nem működik megbízhatóan és hajlamos lehet hirtelen leállásra vagy meghibásodásra, ami hátráltathatja az autó töltését. A DLM (Dinamikus töltés menedzsment) nélkül könnyedén túlterheli az elektromos hálózatot, tehát rendkívül fontos a jelenléte.

Egyik alapvető tulajdonság, hogy alkalmazkodjon az iparág változásaihoz. A rossz otthoni töltők gyakran nem képesek rugalmasan alkalmazkodni az elektromobilitási iparág gyors változásaihoz és fejlődéséhez, így hamar elavulhatnak vagy nem képesek megfelelni az újabb szabványoknak és előírásoknak.

Egy nem megfelelő otthoni töltő esetén könnyedén sérülhet az autó fedélzeti töltője. Rosszul tervezett vagy alacsony minőségű otthoni töltők használata károsíthatja az elektromos járművek fedélzeti töltőit, ami hosszú távon akár komolyabb javításokat vagy cseréket igényel. Hiányos információ megjelenítés esetén nem lehet gyorsan és könnyedén értelmezni a rendszer által biztosított adatokat. Gyakran hiányozhatnak a megfelelő kijelzők, vagy mobilalkalmazások, ami megnehezíti az átláthatóságot és a feltöltési folyamat monitorozását. 

Miben más a Voltie?

Először is, a Voltie otthoni töltők könnyen elérhetőek, hiszen előre gyártottak és raktáron vannak, így akár pár napon belül is rendelkezésre állhatnak. Emellett a gyors kivitelezési idő biztosítja, hogy rövid időn belül már otthon is könnyen tölthessük az autónkat. Az ár-érték arány tekintetében a Voltie töltők kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A kedvező üzemeltetési feltételek és az alacsonyabb költségek lehetővé teszik, hogy a felhasználók számára gazdaságos megoldást nyújtsanak.

A Voltie töltők olyan mobilalkalmazással rendelkeznek, amely fogyasztóbarát módon és egyszerűen kezelhető. Ez az alkalmazás részletes statisztikákat nyújt a felhasználók számára, lehetővé téve számukra, hogy átlássák a töltési folyamatot és a fogyasztást. Több bérlő esetén az RFID kulcstartó segítségével külön kezelhető a kWh fogyasztás egy adott időszak alatt, ami kényelmes és rugalmas megoldást jelent a többfelhasználós környezetben.

A napelem rendszerrel integrálhatóság lehetővé teszi, hogy a töltő csak napelem termelés idején működjön. Ez környezetbarát megoldást nyújt, és segíti az energiahatékonyságot. Kompatibilitás tekintetében a Voltie töltők képesek minden jelenleg elérhető elektromos autóval együttműködni, és a frissítések révén kompatibilisek lesznek a jövőben piacra kerülő modellekkel is. Ezzel biztosítja a széleskörű felhasználhatóságot és kompatibilitást. A folyamatos frissítések pedig lehetővé teszik, hogy a jövőben érkező járművek esetén is naprakészen  

Több mint 10 fajta biztonsági funkcióval rendelkeznek, automatikusan észlelve és jelentve a hibákat a felhasználó beavatkozása nélkül, ezzel elkerülve, hogy feltöltetlen autó várjon minket indulás előtt. Mindezek mellett a Voltie töltők 3 év garanciát kínálnak, amely akár 5 évre is kiterjeszthető, ami hosszú távú védelmet biztosít a felhasználók számára.

Végül, de nem utolsósorban, a Voltie töltők egyedi megjelenéssel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy mindennapod egy mosollyal kezdd!



Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben érdekel a megoldásunk vagy más észrevételed lenne, kérjük küldd el nekünk üzenetben. Köszönjük!

EGRESSY ANDRÁS

Értékesítési vezető

egressy.andras@voltie.eu

+36 20 275 3395

Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben érdekel a megoldásunk vagy más észrevételed lenne, kérjük küldd el nekünk üzenetben. Köszönjük!

EGRESSY ANDRÁS

Értékesítési vezető

egressy.andras@voltie.eu

+36 20 275 3395

Lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben érdekel a megoldásunk vagy más észrevételed lenne, kérjük küldd el nekünk üzenetben. Köszönjük!

EGRESSY ANDRÁS

Értékesítési vezető

egressy.andras@voltie.eu

+36 20 275 3395